Izjava o privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako obrađujemo vaše osobne podatke.
Mi prikupljamo, obrađujemo i koristimo vaše osobne podatke, da bi zaštitili naše pružene usluge na web-stranici mali-oglas, i kako bi se spriječilo njihovo nezakonito korištenje.
mali-oglas, Friedrich-Engels-Bogen 13, 81735 München, Njemačka, je odgovoran za rukovanje i zaštitom Vaših podataka.
Imajte na umu da mali-oglas pruža svoje usluge iz Njemačke i da je obrada podataka usmjerena prema nizozemskom zakonu o zaštiti privatnosti.
 
Prikupljanje podataka
Oglasi na malom-oglasu su javno dostupni. Naši poslužitelji su smješteni u Njemačkoj, i unutar EU. Ako, dakle, odlučite da nam date svoje osobne podatke, pristajete na prijenos i pohranu tih podataka na našim poslužiteljima u Njemačkoj i EU.
 
Mi prikupljamo i pohranjivamo sljedeće osobne podatke:
E-mail adresu, adresu i (ovisno o usluzi), ako je potrebno financijske podatkePodatke prijave, statistiku o pregledu stranica, prometa od i do malog-oglasa i oglašavanje podataka (za tu svrhu koristimo, među ostalima kolačiće, koje možete odbiti u Vašem pregledniku, što može dovesti do ograničenja u upotrebljivosti stranice)Daljnje podatke, uključujuć i IP adrese korisnika i standardne podatke internetskog protokola.
 
Korištenje podataka
Ako od nas ne želite primati informacije i oglašavanja, možete se u bilo koje vrijeme prijaviti na stranici, odabrati u meniu "Novosti" i tamo odjaviti primanje informacija.
 
Mi koristimo osobne podatke korisnika za:
pružanje naših uslugarješavanje sporova, prikupljanje naknade i otklanjanje tehničkih problemakako bi spriječili nezakonite zlouporabe i korištenja naših usluga i i sproveli naše Uvjete i odredbena temelju posjećenosti korisnika mali-oglas mjeri interes naših usluga, poboljšava usluge i informira korisnike o poboljšanju naše usluge.
 
Da bi zaštitili naše korisnike, možemo filtrirati spam i druge sumnjive poruke. Zadržavamo pravo u određenim slučajevima sumnje na nepoštene aktivnosti ili kršenja naših Uvjeta pružanja usluge, da odgodimo ili spriječimo prijenos poruka.
 
Korištenje informacija na mali-oglas oglasniku
Osobne podatke sa malog-oglasa možete koristiti samo kako bi kontaktirati drugog korisnika s obzirom na određenu ponudu. Posebno, osobni se podaci sa malog-oglasa nikada ne smiju koristiti za slanje spama ili ih prikupljati bez prethodnog pristanka dotičnog korisnika.
 
Sigurnost podataka
Poduzeli smo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitili naše računalni sustava i osobne podatke od neovlaštenog pristupa.
Općenito Ova pravila mogu u bilo koje vrijeme s naše strane biti ažurirana. Ažuriranja će stupiti na snagu sa Vašim sljedećim prikazom na oglasniku mali-oglas.
Ako se spojimo s drugim društvom ili nas druga tvrtka preuzme, možemo obrađivati i dijeliti osobne podatke s drugim tvrtkama, pri čemu ove odredbe ostaju na snazi.
Ako imate pitanja o ovim pravilima, molimo kontaktirajte info@mali-oglas.net
 


Pogledajte


adria-booking  adria-apartment  kleinanzeigen4u  buvljak24.com