Za korištenje naših usluga se primjenjuju sljedeći uvjeti koji se moraju poštovati!
1. Općenito:
Korisnik se mora, da bi mogao postavljati oglase, kod nas registrirati (otvoriti korisnički račun). Otvaranjem računa se podrazumijeva da korisnik prihvaća naše uvjete korištenja i prilikom registracije ukazuje istinito i potpuno tražene podatke .
2. Sadržaj oglasa:  
(1) Korisnik je dužan svoju ponudu opisati u potpunosti i iskreno. U tekstu oglasa nesmije biti referenca (link) na drugu web stranicu.
(2) Autor oglasa je odgovoran za prikaz teksta i slika. Mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za oglase i sadržaj objavljene od strane trećih osoba.
(3) Nije dopušteno korištenje tekstova i slika koje su kopirane s interneta, od tiskanih medija ili drugih izvora. Za prikaz se mogu koristiti samo self-made tekst i slike.
(4) Zadržavamo pravo mijenjati, odbiti ili izbrisat tekst i slike, osobito ako nas treća osoba izvijesi o kršenju naših Uvjeta korištenja na našim stranicama.
(5) Slijedeći predmeti se nesmiju postavljati u oglasnik:
- Predmeti čija prodaja krši autorska prava ili prava intelektualnog vlasništva.
- Predmeti koji krše zakon ili ustav.
- Nasilni, diskriminirajući, pornografski i proizvodi štetni za maloljetnike.
- Opasnih tvari, lijekovi i kemikalije.
- Oružje u smislu Zakona o oružju i eksplozivna sredstva.
- Zaštićene životinje, biljke i njihovi proizvodi.
- Ljudski ili životinjski organi i dijelovi tijela.
- Propagandni članci zabranjenih grupa i organizacija.
(6) Ne preuzimamo jamstvo za točnost ili aktualnost oglasa ili njihove pravne dopuštenosti.
3. Isključenje:
(1) Mi nismo odgovorni za identitet, integritet, ponašanje ili motivaciju korisnika, čak i ako je kod nas obilježen kao provjereni korisnik.
(2) Ne jamčimo stopostotnu dostupnost naših usluga.
(3) Zadržavamo pravo, u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave promijeniti ili dopuniti uvjete ili prekinuti naše usluge.
(4) Ne postoji zakonsko prava na korištenje naše usluge. Zadržavamo pravo isključiti pojedince s korištenja naših usluga.
4. Računi:
Korisničke račune mogu otvoriti fizičke kao i pravne osobe.
5. Upozorenja:
U slučaju spora, prava tržišnog natjecanja ili sličnih problema, da se izbjegnu nepotrebni troškovi parničenja, zamolili bi Vas da nas unaprijed kontaktirate. Odbijamo račun od pravnih obavijesti, u smislu dužnosti ublažavanja štete, kao neosnovan, bez prethodnog kontakta s nama.

Pogledajte


adria-booking  adria-apartment  kleinanzeigen4u  buvljak24.com